حدیث عشق
. امام صادق(ع) : لَستُ اُحِبُّ أن أرَى الشّابَّ مِنكُم إلاّ غادِياً في حالَينِ: إمّا عالِماً أو مُتَعَلِّماً. دوست ندارم جوانى از شما [شيعيان] را جز بر دو گونه ببينم: دانشمند يا دانشجو. /امالی طوسی ص303
سایت آیت الله العظمی خامنه ای سایت امام خمینی (ره)

نشست علمی بررسی معیار های بسیجی

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خراسان، نشست علمی با عنوان بررسی معیار های بسیجی از دیدگاه امام(ره) و رهبری به منظور آشنایی طلاب با منش، وظایف و شاخصه های یک بسیجی در مدرسه علمیه هراتی تربت حیدریه برگزار شد.
در این نشست، حجت الاسلام والمسلمین محمد عصمتی، امام جمعه تربت حیدریه با اشاره به آیه 65 سوره انفال که می فرماید: یا أَیُّهَا النَّبِیُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنینَ عَلَى الْقِتالِ إِنْ یَکُنْ مِنْکُمْ عِشْرُونَ صابِرُونَ یَغْلِبُوا مِائَتَیْنِ وَ إِنْ یَکُنْ مِنْکُمْ مِائَةٌ یَغْلِبُوا أَلْفاً مِنَ الَّذینَ کَفَرُوا بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا یَفْقَهُونَ، گفت: اولین کسی که فرمان تشکیل بیسج را داد خداوند متعال بود و اولین کسی که مامور به تشکیل بسیج شده است رسول اکرم(ص) بوده است.
وی در ادامه مهمترین شاخصه های بسیجی را ارتباط با خدا، اخلاص در عمل، کار برای رضای خدا، گمنامی و بی نشانی، زندگی شهادت طلبانه و بصیرت برشمرد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.